PAGE PARTNERS

sidn fondsHet SIDN fonds staat investeert in projecten met maatschappelijke meerwaarde, die bijdragen aan een sterker internet, empowerment van de gebruiker of die het internet op een vernieuwende manier inzetten.

 

Het VOGIN Fonds steunt kansrijke innovatieve initiatieven op het gebied van kennis- & informatie(technologie) met maatschappelijke meerwaarde.

 
smart city

De Vereniging van Gemeentesecretarissen is de beroepsvereniging voor gemeentesecretarissen. Vrijwel iedere gemeentesecretaris is lid van de vereniging. Ook veel secretarissen van regio’s en deelgemeenten zijn lid.

 
artificial intelligence platform

Aigency biedt een platform waarop bedrijven en andere organisaties data-challenges kunnen hosten. Aigency zoekt daar de juiste studenten en startups op het gebied van kunstmatige intelligentie bij.

 
voorkom de ramp

Voorkomderamp is het crowdfunding platform van het Rode Kruis Prinses Margriet Fonds. Projecten zijn gericht op preventie, duurzaamheid, innovatie en gemeenschappen.

 
Tada

Met Tada willen we een voorbeeld zijn voor alle digitale steden in de wereld. Om te beginnen zijn we bij elkaar gekomen en hebben de volgende gedeelde principes voor een verantwoorde digitale stad verwoord.

 

Met 13.347 datasets is Data.overheid.nl een waardevolle bron van informatie voor iedereen die op zoek is naar verrijking van zijn datamodellen.

 

Hardware / Cloud sponsors

 

Nvidia werkt dag en nacht aan oplossingen om A.I. nóg sneller te maken.

 

Dankzij AWS kunnen wij tijdens hackathons rekenen op veel rekenkracht in de cloud.

 

Comments are closed.